VINARIJA VINUM | NAŠ TIM
13822
page-template-default,page,page-id-13822,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vinum tim

Vinarija Vinum, pod rukovodstvom dipl. tehnologa Jovice Uroševića i sjajnim timom saradnika, godišnje proizvodi oko trideset hiljada litara vina i to: Talijanski rizling, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Mustra, Rose, Frankovku, Bermut i Bermet.

U narednim godinama, sa pristizanjem roda iz sopstvenog zasada, očekujemo da Vinum otpočne i sa pravljenjem belih vina Gewϋrtz traminer i Žuti muskat, i crvenog Pinot Noir.

Vinum je stvoren iz ljubavi i njegova misija je da, pod sloganom „Poštena adresa“, proizvodi vina isključivo sa teritorije Fruške gore, odnosno užeg rejona Sremskih Karlovaca, kao i da to budu vrhunska, jedinstvena vina u ograničenim serijama.

Vinumov tim je, svojim svakodnevnim zalaganjem, vrednim radom, predanošću, istrajnošću, zaslužan za krupne korake kojima je naša vinarija tokom prethodnih godina došla do vrlo prestižnih nagrada i priznanja za kvalitet, u zemlji i inostranstvu.

CAN_5980 – Copy

dr Milan Ubavić

vlasnik

Ing, preh. tehn, Jovica Urošević

tehnolog u proizvodnji vina i rakije

Milan Radović

komercijalista

Milan Mojić

agronom

Olga Draganov

knjigovođa

Tamara Babić

referent

Dragan Vukov

vinogradar i traktorista

Đorđe Miškičević

podrumar

Merima Gega

spremačica

U ime svih dobrobiti kvalitetnog vina po naše zdravlje, i u ime dobrog raspoloženja i osmeha koji vino uvek izmami, Vinum tim vam, iz Sremskih Karlovaca, srpske prestonice vina, poručuje:

Najbolja je medicina, posle jela čaša vina, zato ruku čaši pruži, pa će život biti duži!