VINARIJA VINUM | Vinarija Vinum - Sremski Karlovci
Mi nismo obična vinska kuća. Vinum je smešten u Sremskim Karlovcima, tu u samom srcu spokoja i zlatnih jeseni. Naša vina jedinstvenog ukusa pomešane istorije, tradicije, sunca i strasti prepoznali su i brojni poštovaoci na domaćim i međunarodnim sajmovima.
vinum, vina, vinarija, sremski, karlovci, naša, neobična, vinska kuća, vinogradi, karlovackog mira
15007
page-template-default,page,page-id-15007,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Vinarija Vinum (dvoriste)

Mi nismo obična vinska kuća. U naše zidove uzidana je ljubav prema vinarstvu, a iz naših temelja izviru iskustva starih vinogradara. Tako su osećanja privrženosti i zahvalnosti, pored najkvalitetnijih sorti grožđa, tajni sastojci svih naših vina.

 

Taj neuhvatljivi ukus  zaljubljenosti postižemo mešanjem jednakih količina tradicionalnih i savremenih metoda u proizvodnji vina. Tako smo sigurni da svaka boca pripoveda uvek drugačiju priču najboljeg kvaliteta, rezervisanu samo za poštovaoca vina u čiju čašu, igrom slučaja, dospe.

Svaki od 40.000 litara vina i 3.000 litara rakije koje proizvedemo u godinu dana, nepogrešivo nađe svoj put do ljubitelja vrhunskog gutljaja kome je, sudbinski, od selekcije najuspešnijih sorti grožđa pa do sazrevanja u podrumu, namenjen.

 

Naša vina jedinstvenog ukusa pomešane istorije, tradicije, sunca i strasti prepoznali su i brojni poštovaoci na domaćim i međunarodnim sajmovima, od kojih smo najponosniji na nagrade dobijene na prestižnim smotrama u Francuskoj.

Dvorište vinarije
Dvorište vinarije

Naša neobična vinska kuća Vinum smeštena je u Sremskim Karlovcima. Tu, u samom srcu spokoja i zlatnih jeseni, čuvamo najuspešnije i najkvalitetnije sorte grožđa: Italijanski Rizling, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Traminac, Semillon, Žuti Muskat, Frankovka, Pinot Noir (crni burgundac) od kojih se prave kvalitetna sortna vina, inspirativne kupaže kao i Rose i čuveni Karlovački Bermet i Bermut.

 

S ljubavlju,

Vaš Vinum