VINARIJA VINUM | Vinarija Vinum - Posetite nas - Sremski Karlovci
Kada vas put nanese u naše krajeve – ne oklevajte već nas posetite. Osim iskrene dobrodošlice i domaćeg ambijenta, dobićete i dašak nekih drugačijih, plemenitih vremena, sačuvanih u našim izuzetnim vinima.
vinum, vina, vinarija, posetite, nas, put, sremski, karlovci, bermet, bermut, karlovackog mira
15029
page-template-default,page,page-id-15029,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
interaktivna mapa

Posetite nas

Kada Vas put nanese u naše krajeve – ne oklevajte da svratite. Osim iskrene dobrodošlice i domaćeg ambijenta, nudimo i dašak nekih drugačijih, plemenitih vremena, sačuvanih u našim voljenim vinima.

 

Naša vinarija ima VIP salu za 12 osoba, salu za degustacije za 46 osoba, kao i terasu za 50 osoba, koja u toplijem delu godine pruža poseban ugođaj degustacije vina sa pogledom na Sremske Karlovce.

Bilo da nešto proslavljate u našem ugodnom ambijentu, ili pak želite da probate naša vina u miru, na mestu gde su nastala, potrudićemo se da budemo dobri domaćini i priredimo vam posebno prijatno iskustvo.

 

Naše radno vreme je 8:00 – 16:00, ali za svaki slučaj proverite i naš Kalendar događaja, da nije u toku neka proslava zatvorenog tipa.

 

Ako razmišljate da organizujete privatnu proslavu u našim prostorijama, rezervišite termin i zakažite događaj, ili dođite kod nas da se sve dogovorimo uz vino i domaći kuglof.

Smeštaj

Za smeštaj ne brinite, tu je lista sjajnih domaćina u našoj neposrednoj blizini.  U njihovom smeštaju bićete paženi, osećaće te se ugodno i imaćete priliku da se zaista odmorite i opustite.