Proces proizvodnje vina započinje berbom grožđa. Grožđe se bere isključivo u sopstvenim vinogradima čija je lokacija udaljena maksimalno 2 kilometra od vinarije. Grožđe se bere prema planu i redosledu dozrevanja, donosi se prikolicom u gajbama. Grožđe se zatim smešta u hladnjaču gde mu se spušta temperatura pred preradu.
Nakon hlađenja, palete sa grožđem se izvlače iz hladnjače, gajbe se istovaraju u muljaču koja je povezana sa presom. Sok grožđa se pumpom i cevnim sistemom prenosi u presu. Prema kapacitetu prese od 5000 kg su projektovani i ostali kapaciteti vinarije. Ukoliko se radi o belom grožđu, presovanje grožđa se vrši prema programima prese do 0,4 bara. Nakon toga se presuje do 1,5 bara i taj sok služi za ferementaciju.
Grožđani sok koji je presovan do 0,4 bara, se cevnim sistemom i pumpom prebacuje u specijalni sud za taloženje. Taj sud je u sistemu hlađenja i obezbeđuje zaustavljanje ferementacije i primarno taloženje.
Nakon primarnog taloženja u grožđani, u sok se ubacuju selekcionisani vinski kvasci koji pokreću fermentaciju, a fermentacija se kontroliše temperaturom u tankovima. Kada se fermentacija završi, vrši se pretakanje vina kako bi se ono skinulo sa taloga kvasaca.
Pre flaširanja vino se stabilizuje hladnom stabilizacijom tako što mu se temperatura spušta na -4 do -6 C i preparatima za stabilizaciju vina, nakon čega je vino spremno za flaširanje i upotrebu. Pred flaširanje vino prolazi kroz fini filter gde se dodatno odstranjuju eventualne zaostale fine čestice kako bi vino imalo perfektnu bistrinu. Konačno flaširano vino se skladišti u klimatizovanoj prostoriji tako da flaše budu polegnute.