VINARIJA VINUM | Vinarija Vinum - Sremski Karlovci - Vina
Naša vina umeju da govore. A u našem vinskom podrumu svoje priče šapuću boce Sauvignon Blanc-a, Chardonnay-a, Bermeta, Rose-a i Italijanskog rizlinga. Zato će nam biti drago da, nakon što ih probate, svetu prenesete utisak o njihovim pripovetkama.
vinum, vina, vinarija, sremski, karlovci, bermet, bermut, italijanski, karlovackog mira
15039
page-template-default,page,page-id-15039,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
interaktivna mapa

Vinumova vina

Naša vina umeju da govore. Ono što vam kažemo o njima ionako ne može da prenese ono što čulo ukusa stvarno oseća – svaka boca pripoveda jedinstvenu priču i svaka ima slobodu da je ispriča onako kako joj, u svim nijansama vinskih boja i u svim ukusima, odgovara.

Zato će nam biti drago da, nakon što ih probate, svetu prenesete utisak o njihovim pripovetkama. A mi ćemo probati da Vam dočaramo samo neke senzacije koje vinski ljubitelji doživljavaju uz gutljaje naših vina. A u našem vinskom podrumu svoje priče šapuću boce Sauvignon Blanc-a, Chardonnay-a, Bermeta, Rose-a i Talijanskog rizlinga.

Italijanski Rizling

italijanski-rizling

Sauvignon Blanc

sauvignon-blanc

Chardonnay

chardonnay

Mustra

mustra

Roze

Rose

Pinole

pinole

Frankovka

frankovka

Bermet

bermet

Bermut

bermut