VINARIJA VINUM | Vinarija Vinum - Sremski Karlovci
Kada smo iz hobija prerasli u vinariju, od stare dekine bačve do podruma opremljenog najsavremenijom tehnologijom postojanih temperatura, kontrolisane fermentacije, primene najboljih kvasaca i hladne stabilizacije, kojom se posebno ponosimo.
vinum, vina, vinarija, sremski, karlovci, bermet, bermut, hladna stabilizacija, vinograda, karlovackog mira
15015
page-template-default,page,page-id-15015,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
interaktivna mapa

Vinarija

Jednom kada smo iz hobija porasli u vinariju, ozbiljno smo se posvetili njenoj modernizaciji i, na putu popločanom upornošću i trudom, od prvih prohromskih sudova,  stigli smo do podruma opremljenog  najsavremenijom tehnologijom postojanih temperatura, kontrolisane fermentacije, primene najboljih kvasaca i hladne stabilizacije, kojom se posebno ponosimo.

Mnogi poslovi danas nastaju iz surovog interesa, bez dugoročne vizije ili jasne misije. Vinum je rodjen iz ljubavi prema vinu. Nas ne zanima brz i jeftin uspeh jer je naša vinarija građena natenane, godinama, grozd po grozd i litar po litar. I od samog početka znali smo gde smo krenuli i šta želimo. A želimo da ne rastemo van naših kapaciteta, jer pohlepa ima nezgodnu narav. Mi želimo da trajemo. I želimo da to trajanje bude obeleženo pečatom kvaliteta i medaljama sa svetskih sajmova.

Naša vizija za budućnost uključuje i nova vina, ali neka to ostane naša mala slatka tajna, nemojte reći nikom.

Naša vina zamišljamo kako lepo stoje uz pikantna jela i slatke dezerte u prestižnim restoranima, tako i na trpezama, uz domaće ukusne zalogaje pripremljene vrednim rukama naših sjajnih domaćica.

Neka vam gutljaji naših vina budu još jedan specijalni dodatak slavljima i najlepšim trenucima, kao i nekim danima koje bi neko možda nazvao „običnim“. Mi ne verujemo u „obične“ dane, već smatramo da je svaki dan poklon i blagoslov, koji nam je dat da ga iskoristimo najbolje što možemo.